• Byggmann

310 – HVALER

HVALER ER EN DESIGNHYTTE MED GJENNOMFØRTE LØSNINGER OG FOKUS PÅ KOMFORT OG HYGGE

Du kommer inn i hytten via et overbygd inngangsparti. Vel inne i vindfanget har du tilgang til et gjestetoalett, en romslig bod (som også kan fungere som soverom) og kjøkkenet er et lyst og luftig rom med god takhøyde og tilgang til terreng via en skyvedør i glass. Peisen skaper et varmt og lunt rom, og varmen sprer seg inn i stuen som du har tilgang til gjennom en dobbel skyvedør fra kjøkkenet.
Et innholdsrikt kjøkken med plass til kjøkkenøy lar deg lage herlige middager, og mange kan få plass rundt spisebordet.

I stuen er det rom for mye hygge. Her har du plass til en behagelig sofagruppe, og vinduene på tre av rommets vegger skaper et gjennomgående lyst rom. Du har tilgang til terrassen via en dobbel verandadør i glass, og overbygget over terrassen lar deg sitte ute selv på dager med yr i luften.

Fasaden preges av liggende trekledning, glass, kontrastsøyler, og takløsninger som skaper et moderne uttrykk på denne tøffe hytten.

Hvaler har tre soverom, to bad, stue, kjøkken, en bod og en utvendig sportsbod – alt på en etasje. Du har tilgang til terrassen fra både kjøkkenet, stua og fra baderommet – slik at du kan hoppe rett i badestampen og nyte følelsen av frisk luft, varmt vann og vakker natur.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 107,5 m²
Bebygd areal: 154,9 m²
Største lengde: 16,4 m
Største bredde: 11,4 m
Antall soverom: 3

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.