• Byggmann

B104 – BALANSE

KLASSISK OG MODERNE

Balanse er en bolig med et spennende ytre, og med alle nødvendige funksjoner på hovedplan. Balanse er en bolig som har overraskende mye plass.

Fra boligens overbygde inngangsparti, kan du ta deg videre til en gang som tar deg opp til andre etasje eller videre inn i husets første etasje. I boligens første etasje har du alt du trenger av nødvendige funksjoner. Her finner du et stort soverom, et romslig bad, et teknisk rom og en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 34m2.

I boligens andre etasje finner du to soverrom med gode oppbevaringsmuligheter, et bad og en hyggelig loftsstue som barna kan boltre seg på.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 123,60 m²
Bebygd areal: 91,20 m²
Største lengde: 10,50 m
Største bredde: 10,20 m
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.